Λοιπόν...
Αν και θα ήθελα αρχικά να τοποθετηθώ εγώ επί του θέματος, θεωρώ ορθόν από μέρος μου να ξεκινήσω εγώ αυτήν την στοχαστική ανάλυση και ανέλιξη και να λάβω τον λόγο από τον εκ Σερρών ορμώμενο, συνάδελφο Bob...Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να σας ενημερώσω, ότι για την σωστή διαλεκτική μας θα ακολουθήσω την προσέγγιση της διεισδυτικής ανάλυσης και θα αναλύω ένα προς ένα τα επιχειρήματα μου. Πρώτο σημείο ανάλυσης θα θεωρήσω την πρώτη εικονοβολή (aka screenshot) και θα προχωρώ εις την ανάλυσην με γνώμονα τον αύξοντα αριθμό των εικονοβολών.
1. Σε μια πρώτη παρατήρηση επί του παίκτου (Anastopoulos mode off) διακρίνει κανείς την υπεροχή των τεχνικών χαρακτηριστικών του, έναντι αρχικώς των φυσικών και πολύ περισσότερο δε των πνευματικών του. Λαμβάνοντας υπόψιν μου και την εν λόγω ψυχοπνευματικοσωματική σύνδεση με ενός εκ του προσωπικού του Ομίλου, θα σταθώ περισσότερο στα πνευματικά. Αφενός ο κος Μηνάς υστερεί σε πνευματικό επίπεδο. Τα επίπεδα της αντιληψόμητητας του (Anticipation) είναι αρκετά χαμηλά. Πράγμα που μας οδηγεί στο συμπέρασμα ή οτι η Sirusho προς την οποία νιώθει ιδιαίτερη έλξη είναι η δεσμευμένη και στο τέλος θα τον αφήσει με το τόπι στο χέρι, ή σε χειρότερη περίπτωση πρόκειτε περί ανδρός όπου μπορεί να καταλήξει και σε χειρότερη κατάσταση...(Ο νοών νοείτω) Δεύτερον: Αν ο κύριος Μηνάς στο μέλλον επιθυμήσει να βρεθεί σε φυσική συνεύρεση με την εν λόγω φυσιοθεραπεύτρια θα χρειαστεί να δουλέψει πολύ πάνω στο Positioning για να καλυφθούν όλες οι περιπτώσεις. Τέλος, θεωρώ ότι μια περίπτωση σαν της φυσιοθεραπεύτριας για να έχει ευτυχή και επιτυχή κατάληξη θα πρέπει ο σύντροφος να είναι κάτοχος positioning απο 19 και πάνω.Τρίτον (Και όχι Triton): Η δημιουργικότητα του είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Μια φυσιοθεράπευτρια για να θεραπεύσει σωστά χρειάζεται σωστό εφαλτήριο έναυσμα το οποίο θα επιτευχθεί με ένα Secret Combination και φυσικά Qele qele (ή αλλιώς εις την ελληνοβαρβαρικήν έλα-έλα ή στην τουρκικήν γκελ μπουρντά). Κατά την γνώμη ο, κατά τα άλλα συμπαθέστατος νεαρός ποδοσφαιριστής, θα πρέπει να δουλέψει πάνω και σε αυτό. Τέταρτον: Θεωρώ ότι ο παίκτης (sic ή απλά sick) έχει χάσει την μπάλλα. Δεν είναι δυνατόν Off The Ball 3
. Που πας ρε Πετρομηνά...
Βάσει τον ανωτέρω αναλύσεων θεωρώ ότι για να υπάρξει μια σημαντική βελτίωση των ικανοτήτων του Μηνά του Πέτρα θα πρέπει να ασχοληθεί περισσότερο με το ηλεκτρονικό παίγνιο Football Manager 2008 για να αναπτύξει περισσότερο τις πνευματικές του ιδιότητες. Περνώντας στα φυσικά χαρακτηριστικά θα ήθελα να πω ότι λόγω της μη καλής αντοχής του παίχτη, μπορεί να έλθουν δύσκολες μέρες...Μην ξεχνάμε πως η φυσιοθεραπεύτρια είναι απαιτητική...Προτείνω λοιπόν την αγορά 6κιλων βαρακίων και καθημερινές κάμψεις με αυτά για την ανάπτυξη αντοχής. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά αυτό που μου κέντρισε το ενδιαφέρον είναι το First Touch. Φυσικά και θα είναι το πρώτο που θα πρέπει να δουλευτεί...Φυσικά δεν πας να πιάσεις μια πεταλούδα με κηπευτικά γάντια εργασίας ή μια κοπέλα με το χέρι αλειμμένο με σοκολάτα. Πιστεύω οτι θα πρέπει να δουλευτεί κι αυτός ο τομέας, αν και το βλέπω αρκετά ελπιδοφόρο.
2. Η εν λόγω κυρία με το Κ κεφαλαίο είναι ιδιαιτέρως επιθετική. Αυτό είναι καλό, αλλά σε περίπτωση που και ο φίλος μας θέλει να είναι ο κυνηγός θα υπάρξει σημαντικό πρόβλημα επικοινωνίας. Μαν Μάνατζμεντ...Τι να πούμε εδώ...δικαίως κατέχει το 19, πιστεύω ότι της άξιζε ένα 20 και λίγο λέμε...Προχωρώντας στις Mental ικανότητες διακρίνω μια ομοιότητα με τον ποδοσφαιριστή πράγμα που είναι καλό. Θα ταιριάξουν. Θα ήθελα και γω να σταθώ στο γεγονός ότι η Κυρία έχει χαμηλότατο σχεδόν απαράδεκτο Working with youngsters. 15 Μ-Ο-Ν-Ο!!!! Σε αυτό το σημείο διαφωνώ καθέτως με την βαθμολογία και θα προσφύγω στα διεθνή δικαστήρια. Επίσης, ακόμη ένα αρνητικό είναι η χαμηλή πειθαρχεία που έχει. Είναι φανερό ότι κανείς δεν μπορεί να φάει μόνο ένα, αλλά αυτή έτσι κι αρχίσει τα πατατάκια δεν θα τα αφήνει...
Όλα τα υπόλοιπα κρίνονται από επιεικώς, λίαν καλώς έως και άριστα...
3. Το καλό είναι οτι η προσωπικότητα του Μηνά του Πέτρα είναι σκληρή σαν πέτρα (η προσωπικότητα πάντα). Το γεγονός οτι είναι αποφασιστικός, πιστεύω οτι θα τον οδηγήσει σε καλούς ατραπούς και στο τέλος θα έχει ευτυχή κατάληξη. Βέβαια, όλα είναι πιθανά με τον παγκοσμιου φήμης προπονητή Takis Tsoukalas. Άντε ΓΕΙΑ, ήταν επιλογή σου!
Αυτό το μικρό σεντονάκι...αφιερωμένο από εμένα σε όλους εσάς (τους 2 άντε τρείς)