από TritonXS3 Τετ Ιουν 18, 2008 12:55 pm
Lost: Ότι και να πω, είναι λίγο...Πριν ενα χρόνο περίπου, όταν τελείωσε ο τρίτος κύκλος της σειράς, υπέφερα απο σύνδρομο εξάρτησης...Για μια περίοδο έβλεπα παντού τους αριθμούς 4 8 15 16 23 42... (τους οποίους έχω αποστηθίσει, μέχρι και στο MSN τους έχω βάλει) Ακόμα και στο νούμερο του τηλεφώνου μου... Τώρα ακόμα δεν έχω δει το τελευταίο δίωρο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου (ελέω εξεταστικής), θέλω απελπιστικά πολύ να το δω αλλά μετά τι θα κάνω;;;;
Για τους μυημένους υπάρχει ενα πολύ καλό portal το οποίο περιέχει όμως πολλά spoilers...
- Κώδικας:
www.lostpedia.com
Prison Break: Η γνωριμία μου με το Prison Break έγινε πριν απο 3 χρόνια, όταν νοίκιασα ένα DVD να δω με το έταιρον ήμισυ (νομίζω οτι ήταν το The Omen - ένα remake της τριλογίας της δεκαετίας του '70) το οποίο περιείχε το πιλοτικό επεισόδιο. Εντάξει δεν χρειάστηκε και πολύ για να κολλήσουμε, εγώ με την πλοκή και η κοπελιά μου με τον Scofield (
). Τέλος πάντων, φτάσαμε στον 3ο κύκλο και βαρεθήκαμε απεριόριστα... Μετά απο κάποιο σημείο έγινε πολύ κουραστικό, επαναλαμβάνοντας τα ίδια και τα ίδια... Ο 1ος κύκλος ήταν κάργα συναρπαστικός, ο 2ος μέχρι τα μισά και ο 3ος για μένα ήταν μια τραγωδία...
Επιδίωξη τώρα είναι να δω το Heroes που απο κάποια trailer φαίνεται να είναι καλό αλλά δεν είμαι σίγουρος για την αντοχή του στο χρόνο.
Α! Είναι μεγάλη μου τιμή να σας ανακοινώσω οτι τελικά κατάφερα και μάζεψα όλα τα επεισόδια, όλων των κύκλων των X-Files, το οποίο ξεκίνησα απο την αρχή χθες!