sports-fun

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

free and general talking for all

+2
Paulinara
ManolioC
6 απαντήσεις

Μovies....

EBEL_16
    EBEL_16
    Τσικό
    Τσικό

Αριθμός μηνυμάτων : 110
    Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2008
    Τόπος : ΣΕΡΡΕΣ

Μovies.... - Σελίδα 3 Empty Απ: Μovies....

Δημοσίευση από EBEL_16 Τρι Ιουλ 29, 2008 1:57 pm

Bob έγραψε:Και γω έχω ξενερώσει άγρια..... Μovies.... - Σελίδα 3 77859

Μovies.... - Σελίδα 3 728443
    Paulinara
    Paulinara
    Γκλαμουριά μέχρι θανάτου
    Γκλαμουριά μέχρι θανάτου

Αριθμός μηνυμάτων : 488
    Ημερομηνία εγγραφής : 25/03/2008
    Τόπος : Serres city k ss gmn t spiti (λενε)

Μovies.... - Σελίδα 3 Empty Απ: Μovies....

Δημοσίευση από Paulinara Πεμ Αυγ 14, 2008 11:19 am

Λοιπόν, η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα ποτέ αυτό αλλά χθες είδα - λέμε τώρα, στα μισά πάτησα στοπ και κοιμήθηκα στην κυριολεξία, μετά συνέχισα - την πιο ανούσια, φλύαρη ταινία που έχω δει μέχρι στιγμής στη σύντομη ζωή μου........"Λέοντες αντί αμνών" το όνομα αυτής σε σκηνοθεσία Ρόμπερτ Ρεντφορντ πρωταγωνιστούν Μέριλ Στριπ, Τομ Κρουζ και ο ίδιος.......Το εργάκι πραγματεύεται τον πόλεμο στη Μ.Ανατολή και συγκεκριμένα τοποθετείται στο παρόν του πολέμου Ιράκ - Αμερικής, τουτέστιν πέντε χρόνια μετά την εισβολή της τελευταίας στα ιρακινά πράγματα.....Εν ολίγοις, η ταινία πολλά ήθελε να πει, είπε παραπάνω από όσα ήθελε και στο τέλος παρέλειψε να δώσει την ουσία των πραγμάτων......Το πιο "γοητευτικό" στην όλη υπόθεση ήταν η προβολή της θυσίας δύο εθελοντών στρατιωτών - οι οποίοι τύγχαναν να αποτελούν μειονότητες (Αφροαμερικανός, Μεξικανός) - για μια χώρα η οποία τους πρόσφερε απλόχερα ευκαιρίες στη φτώχεια, τη μιζέρια και τη μόνιμη απειλή του θανάτου στις γκετοποιημένες γειτονιές τους από τις οποίες πάσχισαν να ξεφύγουν......Αρκετή αμερικανιά, τόσο στο συναίσθημα που υπολανθάνει όσο και στους διαλόγους των προσώπων....Αρκετά απογοητευτική, καθώς ο σκηνοθέτης παρ'όλο που τυγχάνει εξαιρετικά ταλαντούχος εντούτοις αποτυγχάνει να δώσει μια άλλη πνοή σε μια ταινία η οποία πλέον αποτελεί ακόμη ένα αμερικάνικο κλισέ.

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 01, 2024 1:21 am